Розрив стосунків: які три пари по гороскопу розійдуться у 2024-му

Читать на русском
Автор
41187
Ці пари розійдуться в наступному році
Ці пари розійдуться в наступному році. Фото rbc.ua

Астрологи поділилися, які пари по знаку Зодіаку мають ризик розірвати стосунки

Завжди перед Новим роком хочеться дізнатися, що нас чекає в наступному. Чи розбагатіємо ми, чи все буде добре та як в загальному пройде рік. Для деяких знаків Зодіаку Дракон підготував щастя та кохання, хтось знайде нову роботу, а комусь, на жаль, доведеться попрощатися зі своїм коханням.

Однак потрібно пам’ятати, що кінець будь-чого — це завжди старт у щось нове та прекрасне. Які пари розійдуться в наступному році, розповідаємо разом з apostrophe.

Рак і Лев

Ваші розбіжності стануть для вас проблемою. Чутливий Рак дуже контрастує з впевненою натурою Лева. Бажання Лева бути завжди у центрі уваги може призвести до розриву. Варто пам’ятати, що головне у здорових стосунках — спілкування та розуміння. Вам треба прийняти розбіжності один одного. Ви зможете їх мінімізувати, якщо будете більше розмовляти.

Телець і Рак

Зараз ви переживаєте емоційну дистанцію. Телець може нехтувати проблемами Рака, якому хочеться затишного життя. А Телець навпаки — прагне пригод. Вам потрібно подумати над тим, щоб зосередитися на самореалізації та особистому розвитку.

Козеріг і Стрілець

Стрілець любить пригоди, подорожі та ризик. Козеріг своєю чергою бажає безпечне, стабільне життя. В наступному році проблеми можуть ставати тільки більшими, що доведе до критичної точки у ваших стосунках. Вам треба навчитися йти на компроміс та відкрито спілкуватися.

Раніше "Телеграф" розповідав, які знаки Зодіаку почнуть нове життя у 2024-му. Ми поділилися, хто отримає шанс все змінити на краще.