Жіночно й елегантно: нюдовий манікюр для новорічної ночі (фото)

Читать на русском
Автор
76729
Нюдовий манікюр з дизайном
Нюдовий манікюр з дизайном. Фото froomo.com

Який нюдовий манікюр зробити на Новий рік 2024

Нюдовий манікюр — незмінна класика. Він пасує до будь-якого образу та виглядає елегантно та розкішно. Раніше ми вже розповідали, який манікюр зробити для прихильності Дракона. Тепер поговоримо про нюдові ідеї.

Манікюр — дуже важлива деталь в кожному образі. Хтось полюбляє дизайни та стрази, а для когось нюд — найкращий варіант. Ідеями новорічного манікюру у спокійних відтінках поділилися на apostrophe.

Який нюдовий манікюр зробити на Новий рік 2024

Манікюр зі стразами

Якщо класичний манікюр вам вже набрид, його можна розбавити стразами. Спокійний відтінок лаку ідеально поєднується з сріблястими, золотистими або перламутровими точками. Це зробить ваш манікюр більш святковим.

Манікюр з наклейками

Наклейки у вигляді смужок або кіл чудово доповнять ваш святковий манікюр. Ви будете сяяти в новорічну ніч, якщо додасте таку родзинку в манікюр.

Манікюр зі стразами
Стильний нюдовий манікюр зі стразами

Блискучий френч

Френч — це вічно модна класика. Урізноманітнити його можна, прикрасивши кінчик нігтя блискучим лаком. Це зробить ваш святковий образ цікавішим.

Сріблястий френч
Трендовий блискучий френч

Великі блискітки

Цей вибір для тих, хто не уявляє свій манікюр без блискіток. Вони надають нігтям ефектного та блискучого вигляду.

Манікюр з великими стразами
Нюдовий манікюр з великими стразами

Манікюр з фольгою та сухоцвітами

Сушені квіти та фольга стали трендом манікюру. Такий хіт ідеально підходить для ніжних романтичних натур. Також такий варіант виглядає святково.

Манікюр з фольгою та сушеними квітами
Святковий манікюр з сушеними квітами

Не бійтеся розбавляти свій манікюр і виглядати яскраво в новорічну ніч. А раніше ми вже розповідали, що вдягнути на Новий рік 2024.