Що вдягнути в новорічну ніч 2024: який колір ідеальний для трьох знаків Зодіаку

Читати російською
Автор

Розповідаємо, що краще вдягнути в новорічну ніч цим знакам Зодіаку

Щасливий колір 2024 року — зелений. Але для того, щоб звабити Дракона, цим трьом знакам Зодіаку обрати вбрання іншого кольору. Раніше ми розповідали, які знаки зодіаку змінять професію в 2024-му. Тепер поговоримо, який колі вбрання обрати, щоб наступний рік пройшов вдало.

Якщо підібрати колір за знаком зодіаку, то стовідсотково вийде задобрити господаря 2024-го. Правильний колір вбрання на новорічну ніч стане інвестицією у щасливий рік. Про це розповіли на glavred.net.

Яке вбрання обрати на Новий рік трьом знакам Зодіаку

Овни. Вам варто обрати вбрання металевого відтінку. Ви будете сяяти в новорічну ніч і привертати до себе увагу цілий рік.

Тельці. Найкращі кольори для вас — зелений, коричневий, беж. Можна обрати прикраси зелених відтінків. Надайте перевагу стриманому фасону плаття. Саме він приверне до вас удачу в наступному році.

Близнюки. Ви можете не стримувати себе у виборі образу. Купуйте жовтий, помаранчевий або світло-сірий наряд. Виразні прикраси додадуть вашому образу вишуканості. Саме такий аутфіт допоможе вам залишатися в центрі уваги весь наступний рік.

Раніше "Телеграф" розповідав, які знаки Зодіаку почнуть нове життя в наступному році. Астрологи поділилися, хто зазнає змін у 2024-му.