День Збройних сил України: теплі привітання та яскраві листівки для наших захисників

Читать на русском
Автор
18199
Привітайте наших мужніх воїнів
Привітайте наших мужніх воїнів. Фото Телеграф

Надішліть близьким яскраві листівки та привітання

У 2023 році 6 грудня в Україні відзначається велике свято — День Збройних сил України. Під час повномасштабної війни це свято набуло зовсім іншого значення для всіх українців.

Цього дня ми шануємо не просто українську армію загалом, а насамперед кожного нашого українського захисника. Багато чоловіків і жінок стали на захист своєї Батьківщини та кожного з нас у прямому протистоянні з російським ворогом.

Наші воїни — мужні та віддані своєму народові. Вони щодня, ризикуючи власним життям, борються з жорстоким ворогом, який посягнув наші землі. Вони стоять бронею, захищаючи від окупації наші міста та села, а ми, у свою чергу, маємо стати для них надійним тилом та опорою.

"Телеграф" зібрав яскраві картинки та теплі привітання нашим мужнім захисникам, які віддають своє життя за нашу свободу. З цими листівками ви зможете привітати найдорожчих чоловіків та жінок зі Збройних сил України, які стоять на варті нашої свободи у цей нелегкий час, подарувати їм частинку тепла та сказати слова подяки за їхній героїчний подвиг.

День збройних сил України
День збройних сил України, листівки, свято
День збройних сил України, листівки
З Днем збройних сил України, привітання
З Днем збройних сил України, листівки
З Днем збройних сил України

Раніше "Телеграф" розповідав про свята у грудні 2023 року. Дізнайтеся, що відзначаємо та скільки днів відпочиватимуть українці.