Харчова фольга корисна не тільки на кухні: куди ще її можна застосувати

Читать на русском
Автор
6685
Куди ще можна застосувати харчову фольгу
Куди ще можна застосувати харчову фольгу. Фото eurozakup.com.ua

Лайфхаки з фольгою вам знадобляться

У харчову фольгу можна загортати продукти для кращого їх зберігання в холодильнику або ж запекти в ній смачну свинячу грудку. Однак цю річ можна використовувати ще й у побуті.

Зокрема, фольга може допомогти швидко попрасувати речі або заточити ножиці. А порадами з нами поділилися на порталі "Бєлновини".

Як використовувати фольгу в побуті

Заточення ножиць

Навіть маленька дитина зможе навчитися заточувати ножиці з використанням звичайної фольги. Процес неймовірно простий: необхідно скласти лист фольги в кілька разів і порізати її ножицями, що затупилися.

Запаювання пакетів

Щоб запаяти пакети, необхідно просто покласти край целофанового пакета між двома аркушами фольги та пропрасувати праскою.

Швидке прасування

Фольга може значно спростити процес прасування. Для цього необхідно постелити її під чохол дошки для прасування і після цього прасувати речі. Таким чином вони погладжуватимуться відразу з двох сторін.

Звільнення від статики

Для рятування від статичної електрики на одязі під час прання в пральній машині потрібно просто покласти кілька кульок, виготовлених з алюмінієвої фольги, в барабан. Вони також зберуть пил, вовну та волосся, що прилипло до одягу.

Відлякування птахів

Довгі вузькі смужки фольги своїм блиском і шарудінням відлякуватимуть птахів, які знищують плоди на кущах та деревах.

Раніше ми розповідали, як за допомогою фольги можна утеплити будинок. Невелика хитрість із батареями допоможе зберігати прийнятний температурний режим у ваших кімнатах.