Краса та розкіш: манікюр якого кольору зробити на новорічну ніч 2024

Читати російською
Автор

Ідеї манікюру на новорічну ніч та які кольори будуть актуальними

Так хочеться, аби новорічна ніч пройшла ідеально. Для цього треба ретельно до неї підготуватися. Гарний манікюр — маленька, але важлива деталь в образі. Про модний манікюр на короткі нігті ми вже писали раніше. Тепер поговоримо про ідеальні нігті на новорічну ніч.

Символом наступного року є Зелений Дракон. Тому, найпопулярніші кольори для манікюру — зелений, золотистий і срібний. про це пише 1plus1.

Який манікюр зробити на новорічну ніч

Зелений колір символізує удачу і здоров’я. Для тих, хто хоче залучити удачу в наступному році, ідеально підійде зелений манікюр.

Благородний колір манікюру /tufishop.com.ua

Золотистий символізує багатство, достаток і щастя. Розкіш та вишуканість будуть присутніми в вашому образі, якщо оберете золотистий колір манікюру.

Розкішний манікюр з золотистими вставками /https://mixnews.lv

Срібний колір символізує правду, мудрість та справедливість. Цей колір додасть вам витонченості. З таким манікюром ви матимете по-особливому елегантний вигляд.

Милий срібний манікюр /1plus1.ua

Окрім цих кольорів, можна також обрати той, що вам до вподоби. Червоний символізує кохання і пристрасть, синій — спокій і гармонію.

Простий і вишуканий червоний манікюр /staleks.ua
Стильний синій манікюр /1plus1.ua

Не бійтеся комбінувати різні кольори і виглядати яскраво. А якщо ви любите французький манікюр, ми розповідали раніше, як його можна урізноманітнити.