Обіцяного три роки чекають: ці три знаки Зодіаку не дотримуються слова і не виконують обіцянок

Читать на русском
Автор
3942
Деякі люди можуть давати слово і не виконувати обіцяне
Деякі люди можуть давати слово і не виконувати обіцяне. Фото Freepik

Вони можуть просто забути або взагалі не збираються виконувати свої обіцянки

Деякі люди не тримають своїх обіцянок і дають слово, потім забуваючи про нього. Як виявилося, на таку характеристику людей можуть впливати не лише обставини, а й знак Зодіаку, під яким народжена людина. Ми вже розповідали про найромантичніших чоловіків по гороскопу, а сьогодні ділимося, хто зі знаків Зодіаку не виконує своїх обіцянок.

Як виявилося, до головних ошуканців належить представники знаків Зодіаку Риби, Рак і Терези. Пропонуємо дізнатися про них детальніше.

Риби

Риби, це романтичні та мрійливі натури, які живуть для себе і думають лише про себе. Це хороші люди з добрим серцем, проте вірити їхнім обіцянкам не варто. Швидше за все, вони просто забудуть, що обіцяли, тому що дуже недбало дають обіцянки. Не варто на них ображатись, просто не вірте обіцянкам.

Рак

Раки добрі та чесні люди, і швидше за все вони хотіли б тримати своє слово, проте настільки зайняті своїми справами, що їм просто ніколи. Люди цього знака здебільшого егоїсти, вони зациклені на собі і не приділяють багато уваги, кому і що обіцяли.

Терези

Терези відомі маніпулятори, вони можуть давати обіцянку, щоб просто подивитися на реакцію співрозмовника. Найчастіше їхні обіцянки не серйозні і недбалі з самого спочатку, так що чекати на їх виконання не варто. Найчастіше Терези конкретні — сказали й одразу зробили, а не відкладають на потім, даючи якісь обіцянки.

Раніше "Телеграф" розповідав про найсімейніших людей з гороскопу. З цими знаками Зодіаку дуже легко жити у шлюбі.