Курячі яйця стануть ніжнішими: який інгредієнт потрібно додати у воду при варінні

Читать на русском
Автор
31042
Лайфхак, завдяки якому яйця будуть найніжнішими
Лайфхак, завдяки якому яйця будуть найніжнішими. Фото lifehacker.ru

Вам точно знадобляться ці хитрощі

Варені яйця є інгредієнтом безлічі страв. Ними фарширують котлети, додають до салатів або їдять на сніданок, як самостійну страву.

Однак, навіть роблячи, здавалося б, такі прості маніпуляції, як варіння яєць, потрібно не тільки знати, в яку воду їх опускати. Але також застосовувати деякі хитрощі, завдяки яким яйця стануть ще смачнішими та ніжнішими, і будуть добре чиститися, інформують "Белновости".

Для чого додавати соду при варінні яєць

Так, додаючи соду у воду при варінні яєць, ви таким чином пом’якшуєте воду. Сода сприяє видаленню з води мінералів і солей, які можуть негативно вплинути на смак яєць. Цей процес робить яйця ніжнішими та смачнішими.

Крім того, завдяки трюку, ви запобігаєте появі тріщин на шкаралупі при варінні яєць. Це відбувається, коли вода дуже жорстка і може зіпсувати зовнішній вигляд страви. Завдяки пом’якшенню води за допомогою соди цього вдасться уникнути.

Так, просто додайте 1 чайну ложку соди на літр води, ретельно розмішайте її та можете варити яйця.

Раніше "Телеграф" розповідав, як просто почистити яйця. Ви перетворите роботу на задоволення.