Дітям – солодкий варіант, дорослим – солоний: снідаємо улюбленими в Нідерландах млинцями

Читать на русском
Автор
3038
Незвичайний сніданок сподобається всім
Незвичайний сніданок сподобається всім. Фото shuba.life

Фантастичний сніданок із простих продуктів

Якщо хочеться поласувати ситним та смачним сніданком, ми готуємо млинці. Ми готуємо їх за дідівським рецептом, солоними та солодкими, із задоволенням ласуємо картопляними млинцями та навіть з м’ясом.

Якщо здається, що перепробувані всі рецепти, разом із Shuba пропонуємо приготувати млинці по-нідерландськи (pannenkoek). Паненнек можна подавати як солодкими, так і солоними. Саме останній варіант ми й пропонуємо, додавши шинку та сир.

Як приготувати солоні млинці Pannenkoek

Інгредієнти на 4 порції:

  • борошно пшеничне — 2 склянки;
  • яйця курячі — 2 шт.;
  • молоко — 2 склянки;
  • сіль — 1/2 ч. л.;
  • масло вершкове — 10 г

Додатково:

  • шинка — 40 г;
  • твердий сир — 10 г;
  • зелень — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Яйця збиваємо у великій мисці до утворення легкої піни. Туди ж додаємо молоко, сіль і продовжуємо змішувати. Поступово додаємо борошно і змішуємо тісто до однорідного стану.
  2. На середньому вогні розігріваємо сковороду, змащену вершковим або олією. Наливаємо тісто і просмажуємо млинці по 2-3 хвилини з кожного боку до утворення легкої скоринки. Готові млинці викладаємо на тарілку, легенько перемазуючи шматочком вершкового масла.
  3. Зверху викладаємо добавки до млинців — шинку і сир та зелень.

Рекомендуємо також приготувати незвичайні млинці зі шкварками за рецептом "Телеграфа". Ви будете здивовані, наскільки це смачно.