До кого удача розвернеться спиною: астрологи назвали головних невдах 2024

Читать на русском
Автор
77508
Гороскоп на 2024 рік - кого спіткають невдачі
Гороскоп на 2024 рік - кого спіткають невдачі. Фото pidkazka.com

Розповідаємо, кому не буде щастити весь наступний рік за китайським гороскопом

Наступний рік, а точніше, рік Зеленого Дракона вирішив випробувати на витривалість деякі знаки. Про те, яким знакам хронічно не щастить, ми вже писали раніше, тепер поговоримо про тих, кого переслідуватимуть невдачі цілий наступний рік.

За даними астрологів, уродженцям року Собаки слід готуватися до випробувань, розповідає apostrophe. Люди, що народилися в цей рік, стикатимуться з непорозуміннями та проблемами. Слід впевнено долати всі труднощі. А рішучість та завзятість Собак їм в цьому допоможе.

Сміливим та незалежним Тиграм слід надіятись на свою винахідливість та рішучість, щоб досягти бажаного. Дракон, якому притаманне лідерство, викличе агресію в гордого Тигра.

М’який характер Кролика зазнає труднощів в 2024. Наполегливість Дракона буде заважати Кролику досягти гармонійності. Проте, вміння Кроликів оперативно адаптовуватися, допоможе їм користуватися енергією Дракона та спрямовувати її в потрібне русло.

Народженим в рік Бика теж не пощастить. Енергія Дракона може заважати Бикам розвиватися та досягати цілей. Тому, слід знайти баланс в наступному році між традиційним та новітнім.

Слід боротися зі всіма перипетіями відважно та правильно, радять астрологи. Про те, які Знаки переживуть переломний момент в 2024-му, ми писали раніше.