Для цього салату буряки варити не треба: дивовижний рецепт

Читать на русском
Автор
72585
Пікантний салат приготувати неймовірно просто Новина оновлена 26 листопада 2023, 09:30
Пікантний салат приготувати неймовірно просто. Фото prostoway

Раз-два — і блюдо на столі

З буряків готуємо багато чудових салатів — починаючи від класичної "Шуби" і закінчуючи буряковим салатом з горошком. Однак усі вони передбачають не найдовшу процедуру — варіння буряків.

А ви знали, що феєричний салат можна приготувати з сирого буряка? У цьому яскравому буряковому салаті від Shuba є свіжі овочі та один варений і саме це створює цікаву смакову та текстурну комбінацію. До овочів у салаті додаються яйця – їх можна натерти та додати до салату, а можна розрізати на 4 частини та викласти навколо страви. Поекспериментуємо?

Як приготувати салат з сирого буряка

Інгредієнти на 4 порції:

  • буряк — 750 г;
  • картопля — 200 г;
  • огірок свіжий — 200 г;
  • цибуля — 40 г;
  • яйця курячі — 2 шт.;
  • перець чорний мелений, сіль, олія — до свого смаку;
  • петрушка, гілочка — 2 шт.;
  • майонез 50% — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Картоплю відварюємо в мундирі до готовності, чистимо і натираємо на тертці. Яйця також відварюємо круто і натираємо на тертці.
  2. Буряк чистимо, разом з огірком натираємо на великій тертці. Змішуємо їх, додаємо підготовлену картоплю.
  3. Цибулю, петрушку дрібно ріжемо і додаємо до овочів.
  4. Салат солимо, перчимо, додаємо яйця, майонез і все ретельно перемішуємо.

Готовий салат прикрашаємо петрушкою та подаємо до столу. Найкраще такий салат підійде до запечених курячих стегон за рецептом "Телеграфа".