Їм не потрібна романтика і "метелики в животі": ці чотири знаки Зодіаку рідко бувають закохані

Читать на русском
Автор
7562
Не всім подобається романтика
Не всім подобається романтика. Фото Freepik

Можуть обійтися без романтики та кохання

Є люди, які жити не можуть без відчуття закоханості та "метеликів у животі". А є ті, кому вся ця романтика і закоханість чужа. Ми вже розповідали про найбільш влюбливіших людей по гороскопу, а сьогодні ділимося, хто зі знаків Зодіаку, навпаки, спокійно живе без закоханості.

Як пише "Телеграф", до тих, хто не потребує романтики, належать чотири знаки Зодіаку — Водолії, Стрільці, Козерога та Діви. Пропонуємо дізнатися про них детальніше.

Водолій

Водолії дуже волелюбні та незалежні люди, які не шукають любовних пригод і не потребують "метеликів у животі". Вони завжди вибирають особистий простір та спокійно живуть без пари.

Стрілець

Стрільці теж люблять свободу та особистий простір. Вони ніколи навмисно не займаються пошуком партнера та кохання. А стосунки, якщо вони вже є, можуть стати нелегким випробуванням для цього знаку Зодіаку.

Козеріг

Козероги — дуже амбітні люди з лідерськими якостями, які надають перевагу кар’єрі та особистим захопленням. Для повного щастя їм не потрібно нікого поряд, а закохуються вони вкрай рідко.

Діва

Діви дуже скептично ставляться до романтики та всього, що пов’язане з любовними почуттями. Вони рідко бувають по-справжньому закохані. А якщо вже й будують стосунки, то ставляться до них дуже прагматично і не чекають на романтику.

Раніше "Телеграф" розповідав про вроджених лідерів з гороскопу. Дізнайтеся, хто зі знаків Зодіаку справжній витівник у житті.