Черстві та холодні: знаки Зодіаку, які не вміють любити

Читать на русском
Автор
32959
Ці знаки Зодіаку не вміють віддавати любов
Ці знаки Зодіаку не вміють віддавати любов. Фото zoloto.city/

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які скупі на почуття

Знаки Зодіаку, які зустрінуть своє кохання в наступному році, нам вже відомі. Тепер поговоримо про тих, хто не вміє любити.

Ці знаки Зодіаку можуть бути гарними партнерами, але дуже жадібні на почуття. Вони не вміють любити, пише unian.

Які знаки Зодіаку не вміють любити

Близнюки

Цим людям надважливо мати партнера. Вони ненавидять самотність. Разом із цим, свою другу половинку вони оточують увагою і турботою, засипають подарунками і виконують будь-які забаганки. Проте, для них найважливіше — емоції. Почуття любові не приносить Близнюкам стільки щастя. Дуже часто Близнюки думають лише про себе, а не про свого партнера.

Козеріг

Дуже часто Козерогів втомлюють стосунки. Романтика — не їхня сильна сторона. На знаки уваги Козероги теж не багаті. У стосунках з цим знаком Зодіаку вам треба готуватися до того, що ініціаторами романтики будете ви. Козероги також бувають нудним.

Водолій

Для цих знаків Зодіаку найважливіша — кар’єра. Самореалізація для них зажди на першому плані. Вони не бачать тих, хто для них не вигідний. У стосунках Водолії не є ініціативними та теплими до своїх партнерів.

Раніше "Телеграф" розповідав, які ритуали треба провести, щоб залучити удачу в 2024-му. Ми поділилися незвичними секретами.