Цей рецепт найніжніших котлет із хрусткою скоринкою запитає навіть мама
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 27423

Один інгредієнт — і у вас на столі ідеальні биточки
Соковиті, ароматні котлетки з хрусткою скоринкою — одна з улюблених страв. Вони доречні і на святковому столі, і під час сімейного обіду чи вечері.
Разом з "Важно знать" ми приготуємо незвичайні котлетки — з вершковим маслом. Ця вишукана страва поєднує в собі ніжність курячого філе, багатство вершкового масла та витончений смак сиру. Неповторний смак котлет вразить навіть вимогливу маму і обов’язково запитає рецепт. Проста у приготуванні страва залишить після себе незабутнє враження.
Як приготувати вершкові курячі котлети
Інгредієнти:
- 2 курячих філе;
- 1 цибуля;
- 80 г вершкового масла;
- 100 г сиру;
- сіль за смаком;
- панірувальні сухарі.
Спосіб приготування:
- Для початку приготуємо необхідні інгредієнти. Миємо, нарізаємо куряче філе та цибулю. Додаємо нарізане шматочками вершкове масло. Все відправляємо в чашу блендера та подрібнюємо.
- До отриманого фаршу додаємо подрібнений сир. Солимо і перемішуємо до однорідного стану.
- З фаршу формуємо невеликі котлети та обвалюємо їх у панірувальних сухарях. Обсмажуємо битки на середньому вогні до золотистої скоринки з обох боків.
Раніше ми розповідали, як приготувати швейцарські котлети за рецептом "Телеграфа". Ви не повірите, як це смачно.