Цей рецепт найніжніших котлет із хрусткою скоринкою запитає навіть мама

Читать на русском
Автор
27608
Котлети вийдуть найніжнішими на смак Новина оновлена 26 листопада 2023, 09:50
Котлети вийдуть найніжнішими на смак. Фото vazhnoznat.com

Один інгредієнт — і у вас на столі ідеальні биточки

Соковиті, ароматні котлетки з хрусткою скоринкою — одна з улюблених страв. Вони доречні і на святковому столі, і під час сімейного обіду чи вечері.

Разом з "Важно знать" ми приготуємо незвичайні котлетки — з вершковим маслом. Ця вишукана страва поєднує в собі ніжність курячого філе, багатство вершкового масла та витончений смак сиру. Неповторний смак котлет вразить навіть вимогливу маму і обов’язково запитає рецепт. Проста у приготуванні страва залишить після себе незабутнє враження.

Як приготувати вершкові курячі котлети

Інгредієнти:

  • 2 курячих філе;
  • 1 цибуля;
  • 80 г вершкового масла;
  • 100 г сиру;
  • сіль за смаком;
  • панірувальні сухарі.

Спосіб приготування:

  1. Для початку приготуємо необхідні інгредієнти. Миємо, нарізаємо куряче філе та цибулю. Додаємо нарізане шматочками вершкове масло. Все відправляємо в чашу блендера та подрібнюємо.
  2. До отриманого фаршу додаємо подрібнений сир. Солимо і перемішуємо до однорідного стану.
  3. З фаршу формуємо невеликі котлети та обвалюємо їх у панірувальних сухарях. Обсмажуємо битки на середньому вогні до золотистої скоринки з обох боків.

Раніше ми розповідали, як приготувати швейцарські котлети за рецептом "Телеграфа". Ви не повірите, як це смачно.