Від такого "тортика" не залишиться ні шматочка: простий рецепт ефектної закуски

Читать на русском
Автор
154392
Ефектно виглядає, а готується дуже просто
Ефектно виглядає, а готується дуже просто. Фото gazdynja.com

Чудове рішення для святкового столу

Ми ділились рецептом дуже смачного м’ясного рулету з грудинки. Тепер розповідаємо, як приготувати ситний закусочний торт на святковий стіл.

Ця закуска дуже фектно виглядає, просто готується та виходить нереально смачною. Такий тортик можна сміливо подавати на святковий стіл. Рецептом поділились на порталі "Школа Життя".

Інгредієнти:

  • Філе курячого стегна – 800 г.
  • Яйця – 3 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Сметана – 2 ст.л. з гіркою
  • Соєвий соус – 50 мл.
  • Манка – 3 ст.л.
  • Сушений часник – 0,5 ч.л.
  • Солодка паприка – 1 ч.л.
  • Сіль
  • Помідори та зелена цибуля – для прикраси

Для сосусу:

  • Сир плавлений – 200 г.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Молоко – 100 мл.
  • Яйця варені – 3 шт.
  • Часник – 2 зубчики
  • Сіль – дрібка
  • Чорний перець

Спосіб приготування:

  1. Філе курячого стегна разом із цибулею пропускаємо через м’ясорубку. Додаємо сметану, соєвий соус та яйця.
  2. До маси додаємо сухий часник, солодку паприку, манку та сіль. Ретельно перемішуємо, маса повинна стати повністю однорідною.
  3. На сухій сковороді смажимо млинціз фаршу. Остуджуємо їх і нарізаємо за допомогою кулінарного кільця до правильної форми кола.
  4. Окремо в сковороді обсмажуємо до золотистості цибулю. Туди ж додаємо терту моркву, смажимо все разом ще 3-4 хвилини.
  5. Блендером з’єднуємо плавлений сир і молоко, додаємо засмажку, терті варені яйця та часник. Солимо, перчимо і ще раз ретельно перемішуємо.
  6. Приступаємо до збирання торта. На основу викладаємо млинець, рясно змащуємо його соусом. Повторюємо з усіма шарами.
  7. Готовий торт загортаємо у харчову плівку та прибираємо в холодильник на кілька годин. Перед подачею прикрашаємо кільцями свіжих помідорів та зеленню.

Цей тортик виглядає просто розкішно. Також ми розповідали, як дуже смачно приготувати печінку.