Зелений Дракон: символ 2024 року принесе надзвичайний успіх і гроші цим знакам східного гороскопу

Читать на русском
Автор
87686
Рік Дракона розгорне вдачу в бік п’яти знаків
Рік Дракона розгорне вдачу в бік п’яти знаків. Фото Freepik

Ці щасливчики зловлять удачу за хвіст

Зелений Дракон — повна назва року за східною астрологією звучить як Зелений Дерев’яний Дракон — обіцяє неймовірну удачу та везіння у всіх сферах життя лише п’яти знакам східного гороскопа. Символ 2024 року принесе їм внутрішню гармонію, визнання у професійній сфері, успішні відносини та неймовірне везіння у фінансах.

Згідно з прогнозом астрологів The Chinese Zodiac, цими щасливчиками на рік Дракона стали лише п’ять знаків китайського зодіакального кола. Для людей, які народилися у ці роки, наступного року немає нічого недосяжного.

  • Рік Дракона

Цей знак східного гороскопа стане набагато успішнішим і щасливішим вже у першій половині року. Не впадайте у відчай, якщо все не відразу піде гладко — символ року на вашому боці та сприяє вам більше, ніж комусь. Квітень може стати переломним моментом, не уникайте важливих рішень.

  • Рік Змії

Фортуна повертається до вас обличчям і вам не залишилося непереборних перешкод. Астрологічний прогноз особливо виділяє серпень — цього місяця будьте найбільш зосереджені на своїх цілях, щоб досягти їх з максимальною ефективністю. Особисте життя обіцяє гармонію.

  • Рік Півня

Найпрекрасніший рік чекає на вас на порозі. У сфері фінансів та особистого життя все буде краще, кар’єра піде вгору. Не упускайте можливостей, які вам надасть цей дивовижний рік. Ваш місяць – грудень.

  • Рік Щура

Динаміка та активні зміни — ось що чекає на вас наступного року. Березень стане найфантастичнішим місяцем у плані можливостей, що відкрилися. У сфері романтичних стосунків вам можна буде лише позаздрити.

  • Рік Мавпи

Ваші професійні та особисті починання будуть як ніколи успішними. Пік позитивного впливу Дракона припаде на жовтень. Будьте готові до нових можливостей, проте не забувайте приділяти увагу тим, хто поруч.

Раніше "Телеграф" розповідав, яким знакам Зодіаку неймовірно пощастить у роботі наступного року. Кар’єрний гороскоп на 2024 рік ми опублікували раніше.