Усього хвилина — і гора смакоти на столі: закуска, з якої ви забудете про картоплю фрі

Читать на русском
Автор
65115
Хрумкайте з користю і задоволенням такими паличками фрі
Хрумкайте з користю і задоволенням такими паличками фрі. Фото shuba.life

Жаліте, що не готували так раніше

З гарбуза ми готуємо багато різноманітних страв – від крему-супу до ароматної пишної випічки. Але хто міг би подумати, що з нього можна приготувати смачну закуску?

Рецептом незвичайної, але смачної закуски ділиться "Господиньки". З паличками фрі за цим рецептом ви забудете про інші страви. У них не тільки яскравий вигляд, але й багато користі та неперевершений смак. Для приготування такої страви вам знадобиться духовка, розігріта до температури 200°С бажано в режимі конвекції, та застелене пергаментом або кухарським папером деко.

Як приготувати гарбузові палички

Інгредієнти:

  • гарбуз 700 г
  • крохмаль — 1 ст. л. з гіркою;
  • перець чорний мелений – 1/4 ч. л.;
  • паприка солодка мелена — 1 ч. л.;
  • часник сушений – 1 ч. л.;
  • сіль — 1/2 ч. л.;
  • олія – 2 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Гарбуз миємо, чистимо від шкіри та насіння, ріжемо на шматочки середнього розміру, як картопля фрі.
  2. Для приготування панірування змішуємо крохмаль із сіллю та спеціями.
  3. Гарбузові палички обвалюємо у пануванні зручним способом – у мисці чи пакеті. Змащуємо їх олією і розкладаємо на папері деко в один шар на невеликій відстані між ними.
  4. Палички відправляємо в попередньо розігріту духовку для запікання та готуємо протягом 20 хвилин.

Якщо залишився гарбуз, рекомендуємо приготувати незвичайний салат за рецептом "Телеграфа". Смачного.