Melovin зізнався, що страждає від невиліковної хвороби

Читать на русском
Автор
1398
Melovin налякав шанувальників новою заявою
Melovin налякав шанувальників новою заявою. Фото https://www.instagram.com/melovin_official/

Артист стривожив фанатів новинами про свій стан здоров’я

Популярний український виконавець Melovin (Костя Бочаров), який подав заявку та потрапив у лонг-лист учасників Нацвідбору на Євробачення-2024, стурбував українців новинами про своє здоров’я. Як виявилося, у артиста виявили невиліковну хворобу.

У своєму Instagram Melovin записав відеозвернення, в якому розповів про хворобу, а також показав кадри з медичного закладу, де здавав аналізи та проходив обстеження.

За словами Кості, найвідданіші фанати могли помітити зміни в його поведінці останнім часом, у тому числі й у соцмережі. Також деякі помітили, що співак схуд. Як виявилося, все це пов’язано із хворобою.

"Усім привіт. Мене звуть Melovin. І в мене невиліковна хвороба", — такими словами артист почав своє відео. Однак протягом усього ролика Костя так не сказав, що це за хвороба. При цьому він зазначив, що довго збирався з думками, щоб самому усвідомити цей факт, а потім відкрити шанувальникам цю правду.

Melovin
Фото: https://www.instagram.com/melovin_official/

Крім того, Melovin повідомив, що довго проходив медичні обстеження, щоб встановити діагноз.

Українці у коментарях почали підтримувати артиста теплими словами та побажаннями. Щоправда дехто розлютився, що він так і не назвав хворобу, з якою зіткнувся.

Melovin
Фото: https://www.instagram.com/melovin_official/

Раніше "Телеграф" розповідав, навіщо Melovin "Євробачення". Артист чесно розповів чому вирішив йти на Нацвідбір.