Досить "знущатися" з вашого смартфона: 5 шкідливих речей, які варто припинити робити негайно

Читать на русском
Автор
551
Користування телефоном на морозі серйозно йому шкодить
Користування телефоном на морозі серйозно йому шкодить. Фото Телеграф

Уважне ставлення до свого гаджета — це повага до себе і своїх грошей

З появою смартфонів наш світ зазнав колосальних змін. Ці маленькі гаджети стали не просто засобами комунікації, а справжніми помічниками в повсякденному житті. Однак, попри всі переваги, неправильне користування смартфоном може призвести до його швидкого виходу з ладу. До прикладу, звичка тримати телефон у кишені. Давайте розглянемо п’ять шкідливих звичок, які можуть нанести шкоду вашому цінному гаджету.

Перезаряджання батареї

Багато хто з нас має звичку завжди тримати батарею свого смартфона зарядженою на 100%. Однак це може призвести до її швидкого зношування.

Використання смартфона під час заряджання

Користування телефоном під час заряджання може не тільки знизити ефективність заряджання, але й навіть пошкодити батарею.

Недостатнє оновлення програмного забезпечення

Нові версії ПЗ часто містять виправлення помилок та поліпшення продуктивності, тому регулярне оновлення програмного забезпечення є важливим для забезпечення довговічності вашого гаджета.

Ігнорування температурного режиму

Висока або низька температура може негативно вплинути на роботу та довговічність смартфона.

Використання недорогих аксесуарів

Недорогі зарядні пристрої та інші аксесуари можуть бути небезпечними для вашого смартфона, особливо якщо вони не відповідають стандартам якості.

Обирайте якісні аксесуари, слідкуйте за оновленнями програмного забезпечення та уникайте використання смартфона в екстремальних умовах. Також намагайтеся заряджати телефон правильно — не дочекавшись повного розряду батареї та не доводячи до 100% кожного разу. Ці прості правила допоможуть зберегти ваш смартфон у відмінному стані якнайдовше.

Зазначимо, що також цікавим питанням є можливість зарядки смартфона від зарядного пристрою планшета. І хоча вони дуже схожі, варто зайвий раз перевірити, чи можна так робити. А для того, аби ваш телефон постійно працював, як новенький, варто дотримуватися 5 простих правил.