Катерина Осадча "засвітилася" у Нью-Йорку: що ведуча робила у мегаполісі

Читать на русском
Автор
1516
Катерина Осадча
Катерина Осадча. Фото https://www.instagram.com/kosadcha/

Ведуча побувала у Нью-Йорку вперше приблизно 15 років тому

Українська телеведуча Катерина Осадча, чоловік якої — Юрій Горбунов — потрапив у скандал з виїздом за кордон, поділилася своїми враженнями від прогулянки Нью-Йорком.

Вона опублікувала декілька фото з "великого яблука" у своїх Instagram Stories.

Осадча відвідала Нью-Йорк

"Сто років тут не була, але ніби вчора ходила цими вулицями", – написала Осадча. Вона також зазначила, що стало більше затишних скверів у мегаполісі. Телеведуча розповіла, що може гуляти цим містом годинами та особливо обожнює місцеві парки. Водночас вона не сказала, чи був з нею Юрій Горбунов.

Осадча відвідала Нью-Йорк

Нагадаємо, що Катерина Осадча та Юрій Горбунов – одна з найвідоміших пар українського шоу-бізнесу. У них є два спільні сини: Іван, якому 6 років, та Данило, якому 2 роки. Осадча також має старшого сина Іллю від першого шлюбу. Ведучі не часто демонструють своїх дітей у соціальних мережах, але іноді роблять винятки з нагоди свят або ювілеїв. Так, взимку вони показали рідкісні фото Івана з нагоди його дня народження. Осадча та Горбунов також поділилися своїми секретами щасливого шлюбу на шосту річницю свого весілля. Вони зазначили, що головне у стосунках – це любов, повага, підтримка та спільні інтереси