"Вони борються. І вони поборють": Alyona Alyona розповіла про свою поїздку на Донбас (фото)

Читать на русском
Автор
1260
Альона Альона на Донбасі
Альона Альона на Донбасі. Фото https://www.instagram.com/alyona.alyona.official/

Зірка зізналася, що колись переписувалася з хлопцями зі Сходу

Українська реперка Alyona Alyona, яка нещодавно показала результати року без паління, відвідала Донбас, де побувала на передовій та підтримала українських воїнів. Зірка поділилася своїми враженнями від поїздки у своєму Instagram.

Артистка опублікувала декілька фотографій, на яких вона зображена у Слов’янську, Краматорську та на позиціях ЗСУ. Вона також написала довгий текст, в якому розповіла про своє ставлення до східного регіону та його мешканців. Alyona Alyona зазначила, що колись мала хибне уявлення про людей і життя в Донеччині через її онлайн-спілкування з хлопцями з Горлівки та Макіївки. Вона також розповіла, що активно допомагала АТО та переселенцям, але не мала особистого контакту з реальними людьми зі Сходу. Після поїздки вона змінила свою думку про цей регіон та його жителів.

"Це не просто міста й села. Це військові міста й села. А головне — це українські міста й села. Вони борються. І вони поборють! І ми всі разом поборемо. І залишимось єдиними, хто б нас не ділив", — підкреслила реперка. У своєму дописі вона показала краєвиди Донбасу, своє фото на фоні стели "Краматорськ", а також деталі військового побуту.

Нагадаємо, що Alyona Alyona нещодавно поділилася рідкісними фото свого батька в молодості. Зірка показала, як її тато виглядав у 1980-х роках, коли служив у армії. Вона також розповіла, що вона дуже схожа на нього за характером та поглядами на життя. Крім того, Alyona Alyona нещодавно вразила мережу відео, на якому показала, як змінювалася з дитинства до сьогодні. Зірка продемонструвала свої фото різних років та підписала їх датами та віком. Вона також подякувала своїм фанатам за підтримку та любов.