"Ці тендітні крихітні маєчки": донька знаменитих акторів пожартувала над своєю фігурою

Читать на русском
Автор

Айрленд ще й засвітила груди

Айрленд Болдуін, дочка знаменитих акторів Алека Болдуіна та Кейт Бейсінгер, продемонструвала своїм шанувальникам, як вона виглядає у кроптопі. 27-річна модель та актриса, яка нещодавно стала мамою, опублікувала іронічне селфі в Instagram. Після народження дитини вона помітно змінилася, однак зірка не цурається своєї природньої краси, навідміну від матері, яка після пластики змінилася до невпізнанності.

фото Айрленд позує у білому кроптопі, який виявився замалим для її грудей. "Мені подобається, як ці тендітні крихітні маєчки ідеально мені підходять за розміром", — написала вона під знімком.

Сторіс Айрленд Болдуін

Айрленд також поділилася новим фото свого коханого та батька її дитини Андре Аллена Аньоса. Щасливий татусь попозував із крихіткою Холанд на руках, пише "toneto.net".

Андре Аньос і донька Холанд /instagram.com/irelandirelandireland/

Нагадаємо, що Айрленд — дочка Алека Болдуіна від його першого шлюбу з Кейт Бейсінгер, який тривав з 1993 по 2002 роки. Айрленд почала свою модельну кар'єру в 2013 році, коли підписала контракт з агентством IMG Models. Вона також спробувала себе в акторстві, знявшись у фільмах "Grudge Match" та "Незваний гість". В квітні 2021 року Айрленд оголосила про свою вагітність в Instagram. Вона народила доньку Холанд 24 травня 2021 року. Зараз вона насолоджується материнством та продовжує працювати над своїми проектами.

Нагадаємо, що нині актор Алек Болдуїн сумнозвісний тим, що ненавмисне застрелив українську операторку Галину Хатчінс на знімальному майданчику фільму "Ржавчина" в жовтні 2021 року. Він вистрілив з револьвера, який мав бути набитий пустими гільзами, але виявився зарядженим справжньою кулею. Хатчінс померла в лікарні, а режисер фільму Джоел Суса отримав поранення. Болдуїн висловив співчуття родині загиблої та заявив, що дуже переживає через трагедію та дружив із Галиною. У лютому 2022 року сім'я Хатчінс подала на актора в суд, звинувативши його в недбалості та халатності.