Любовний гороскоп Таро на липень: Левів чекає на переломний момент, а Близнюків, — вивільнення

Читать на русском
Автор
10141
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на липень 2023 року
Зробили розклад Таро для кожного знака Зодіаку на липень 2023 року. Фото pixabay.com

На деяких може чекати фатальна зустріч

Другий місяць літа 2023 року багатьом принесе самотність, сварки та конфлікти, проте деякі зможуть попри все зустріти свою пару або налагодити вже наявні стосунки.

На це вказують карти Таро, які випали у любовному розкладі від "Телеграфу" на липень 2023 року.

Ось які карти випали цього разу

Овен — перевернений Туз мечів

Ця карта попереджає, що в липні Ви можете бути надмірно емоційними, що заважатиме тверезо оцінювати ситуацію і нашкодить відносинам. Також можлива вагітність, проте вона може бути важкою і небажаною.

Телець — перевернута Десятка жезлів

У цьому положенні карта може говорити про втрату гармонії у відносинах, коли один із партнерів звалив на іншого всі турботи та обов’язки. Можливі сварки, конфлікти та навіть зради.

Близнюки — Страшний Суд

Це карта порятунку, яка обіцяє, що найближчого місяця Ви позбавитеся від наболілої проблеми, чим би вона не була, — конфліктами у відносинах, самотністю, токсичним партнером або чим завгодно іншим. Робіть висновки з минулих помилок та покладайтеся на інтуїцію.

Рак — Дев’ятка пентаклів

Липень у Вас обійдеться без бурхливих пристрастей, це карта задоволеності та спокою. Мова може йти як про стабільні та спокійні стосунки, так і про комфортну та самодостатню самотність.

Лев — Колесо Фортуни

Можливо, у найближчому майбутньому у Вас відбудеться фатальна зустріч або переломний момент у відносинах, — у будь-якому випадку, успіх у любовних справах буде на Вашому боці. Просто пливіть за течією та довіряйте собі.

Діва — перевернутий Повішений

У цьому положенні карта каже, що Вам варто розібратися з проблемами у своїх відносинах, поки все стало зовсім погано.

Терези — Сонце

Це карта відродження, щастя та успіху. Подолавши всі біди та труднощі, Ви відчуваєте себе духовно та фізично оновленим, готовим до вступу до нового етапу життя. Сонце може означати також майбутній щасливий шлюб.

Скорпіон — Дев’ятка жезлів

Це картка стійкості на самоті, — якщо Ви у відносинах, можливо в липні віддалитеся від партнера, або відстоюватимете свої інтереси. Якщо Ви самотні, то, швидше за все, поки і залишитеся такими, оскільки налаштовані на оборону і внутрішньо можете бути не готові відкритися комусь.

Стрілець — Помірність

У любовних питаннях ця карта обіцяє гармонію, спокій, довіру та взаєморозуміння. У липні у Вас можуть зміцнитися стосунки та статися щасливі події.

Козоріг — перевернутий Туз жезлів

У цьому положенні карта говорить про відсутність романтичних почуттів та інтересу. Якщо Ви самотні, то поки що такими і залишитеся. Якщо ж Ви перебуваєте у відносинах, то в липні вони можуть продовжуватися ніби за звичкою, без особливого інтересу, але й без конфліктів.

Водолій — П’ятірка мечів

Це дуже агресивна карта, яка не обіцяє нічого хорошого. Липень може супроводжуватися у Вас сварками та конфліктами, ситуація може стати дуже драматичною, може дійти навіть до зради та розриву.

Риби — перевернута Вісімка жезлів

У цьому положенні карта попереджає, що у Ваших відносинах у липні може виникнути недовіра, один партнер давитиме на іншого, ревнуватиме і неправильно трактуватиме його вчинки. На тлі цього може навіть дійти до розриву, якщо хтось у парі вирішить, що збереження розхитаних стосунків того не варте.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" також розповідав, що чекає на всі знаки Зодіаку в любовному плані до кінця року за картами Таро.