Фінансовий гороскоп Таро на тиждень: Водоліїв чекає приплив грошей, а Стрільці можуть втратити роботу

Читати російською
Автор

Розповідаємо, що чекає на всі знаки протягом тижня

Початок липня 2023 року для багатьох ознаменується проблемами на роботі та фінансовими втратами, проте інші навпаки можуть розпочати нові проекти та отримати нові джерела доходу.

На це вказують карти Таро, які випали у розкладі на фінанси та роботу на наступний тиждень.

Читайте також: Загальний розклад Таро для всіх знаків Зодіаку на тиждень з 3 по 9 липня

А ось які карти випали на цей тиждень у фінансовому розкладі:

Овен — Лицар кубків

На цьому тижні Ви можете отримати вигідну пропозицію чи грошові надходження, аванс. Слухайте свою інтуїцію, вона підкаже, як краще вчинити.

Телець — Закохані

Скоро Ви можете отримати фінансову підтримку з боку, від партнера, знайомого чи чоловіка.

Близнюки — перевернутий Самітник

На тижні Вам може загрожувати невдача через невміння чи небажання працювати у команді. Іноді карта також може вказувати на те, що Ви зіткнетеся з кимось хитрим, хто не боїться вдаватися до "заборонених" прийомів у справах.

Рак — Шістка кубків

У цьому положенні карта обіцяє благополуччя та стабільність — проблеми вдасться розрулити, і нехай великих доходів не передбачається, — Вам буде спокійно та затишно.

Лев — перевернутий Повішений

Найближчого тижня Вам може дуже хотітися зірватися і ризикнути, проте це не виправдає себе і швидше за все Ви тільки погіршите своє становище. Намагайтеся стримати емоційні пориви.

Діва — перевернута Дев’ятка жезлів

У цьому виді карта виступає попередженням, — найближчого тижня на Вас можуть чекати втрати, перешкоди та відстрочки у справах фінансових.

Терези — перевернута Дев’ятка мечів

Карта вказує, що в найближчий тиждень Ви будете схильні накручувати себе, відчувати страх і сором, може здаватися, що весь світ проти Вас, у тому числі і в плані грошей. Швидше за все, Ваші страхи не мають основи насправді, тож просто перечекайте цей період.

Скорпіон — Диявол

У питанні грошей Диявол зазвичай говорить про велике бажання грошей і концентрацію зусиль виключно на досягненні матеріальних благ, при цьому не тільки "чистими" методами. Ситуація може змусити Вас вчинити недобросовісно, про що Ви, швидше за все, пошкодуєте. Поради оточуючих краще поки що не слухайте.

Стрілець — Четвірка мечів

На вас чекають проблеми на роботі та можливі конфлікти з колегами, які можуть досягти такого градусу напруження, що доведеться змінювати роботу. Все валитиметься з рук, але постарайтеся не замикатися в собі.

Козоріг — Зірка

Ця карта прогнозує появу нових можливостей для розвитку та заробітку, реалізацію надій та очікувань.

Водолій — Вісімка жезлів

Ця карта обіцяє надходження грошей, отримання хороших інвестицій, кредиту, премії або нового джерела доходу.

Риби — перевернута Четвірка жезлів

Зазвичай це гарна карта, але в перевернутому вигляді вона каже, що поки очікувати результатів Вашої роботи не варто, треба намагатися працювати ефективніше або змінити сферу діяльності. Хороші новини ще будуть, але не зараз.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, що чекає на всі знаки Зодіаку до кінця липня за картами Таро.