Фінал Нацвідбору на "Євробачення 2024": де і коли дивитися виступи фіналістів, як голосувати

Читать на русском
Автор
2728
Для перегляду будуть доступні кілька трансляцій
Для перегляду будуть доступні кілька трансляцій. Фото https://t.me/suspilne_eurovision_ukraine

Стало відомо, де українці зможуть переглянути трансляцію фіналу

Фінал Національного відбору на "Євробачення 2024" відбудеться вже цієї суботи, 3 лютого. За право представляти Україну у Швеції боротимуться 11 фіналістів. "Телеграф" уже розповідав, що стали відомі імена ведучих Нацвідбору на "Євробачення 2024", а сьогодні ділиться, де і коли дивитися фінальні виступи учасників, а також, як можна проголосувати за учасника.

Коли і де дивитися Нацвідбір

Так, фінал Національного відбору на "Євробачення 2024" відбудеться у суботу, 3 лютого. Місце проведення концерту в прямому ефірі засекречене з метою безпеки з огляду на те, що в Україні триває війна.

Передшоу розпочнеться о 17:30, а о 18:00 — сам фінал національного конкурсу. Де дивитися:

Як голосувати

Онлайн-голосування для глядачів буде доступне через додаток "Дія". Щоб проголосувати за улюбленого виконавця, потрібно мати смартфон та доступ до Інтернету.

У додатку "Дія" перейдіть у розділ "Сервіси", оберіть "Опитування", а потім натисніть на "Активні опитування". Знайдіть список голосування на національному відборі на "Євробачення 2024", де представлено 11 учасників, та зробіть свій вибір.

Євробачення 2024

Хто представлятиме Україну на "Євробаченні 2024" у шведському місті Мальме стане відомо під час фіналу Національного відбору цієї суботи, 3 лютого. Загалом виступатимуть 11 українських артистів, які раніше офіційно представили свої конкурсні пісні.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Україна на "Євробаченні 2024" виступить у першому півфіналі 7 травня. Другий півфінал відбудеться 9 травня, а сам гранд-фінал – у понеділок, 11 травня.