Підійдуть неквапливим: породи найлінивіших собак у світі

Читать на русском
Автор
4979
Англійський бульдог
Англійський бульдог. Фото https://pixabay.com/

Названо топ-5 порід собак, які підійдуть любителям полежати на дивані

Вибираючи собі домашнього улюбленця, люди часто спираються не тільки на моду та масову культуру, а й на власні уподобання та стиль життя. Якщо ваш ідеальний день починається не з пробіжки на свіжому повітрі, а з чашки гарячої кави та гарної книги, то лінивий пес – це ваш правильний вибір.

Кінологи назвали топ-5 найбільш лінивих порід собак, пише Study Finds. Їм нічого не потрібно, крім зручного місця поряд зі своєю людиною.

Пекінес

Цих пухнастих малюків часто порівнюють із хропучими подушками. Представники цієї породи собак щасливі без тривалих прогулянок на вулиці.

Англійські бульдоги

Це слинна порода собак. Її представники віддають перевагу м’яким дивам, ніж прогулянкам на свіжому повітрі. Бульдоги досить ліниві і схильні до перегріву при великих навантаженнях.

Бассет-хаунд

У собак цієї породи обвисла морда і напрочуд висячі вуха. Додайте до цього їх короткі лапки і стане легко зрозуміти, чому ці собаки люблять залишатися на місці.

Німецький дог

Німецькі доги — величезні ліниві собаки з повільним метаболізмом. Зазвичай їм притаманні повільні прогулянки та сон.

Французький бульдог

Це порода відома в інтернеті завдяки своїй зовнішності. Ці спокійні собаки люблять поніжитися. Ласкавий французький бульдог – одна з найпопулярніших порід серед мешканців квартир. Цим собачкам з вухами кажана не потрібні тривалі прогулянки на свіжому повітрі.

Раніше "Телеграф" назвав найкращі породи собак для сімей з дітьми.